Eindhoven radio

Studio 040Eindhoven radio is een regionale radiozender gevestigd in Eindhoven. Het station is onderdeel van de Studio 040 mediagroep en is eigendom van Talpa Radio. Eindhoven radio is opgericht in 2002 en zendt 24 uur per dag uit. De programmering van de zender bestaat uit muziek, nieuws, sport, weer en verkeer. Eindhoven radio is te ontvangen op FM 106.8 en online op Eindhovenradio.nl.Studio 040 is een Nederlands mediabedrijf gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf is in 2002 opgericht door John de Mol Jr. en is momenteel eigenaar van meerdere radiostations, waaronder Eindhovenradio, en een aantal televisiezenders en websites. Naast de mediabelangen is Studio 040 ook eigenaar van het Warenhuis Eindhoven, een van de grootste winkelcentra van Nederland.

040 eindhovenEindhoven Radio, of 040 zoals het in de volksmond wordt genoemd, is een lokaal radiostation in Eindhoven, Nederland. Het station zendt een mix van muziek en praatprogramma's uit, en is een populaire keuze voor veel luisteraars in de stad. 040 staat ook bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid en organiseert regelmatig evenementen en initiatieven om lokale bedrijven en organisaties te steunen. Daarnaast is de zender een belangrijke dienstverlener voor de Engelstalige gemeenschap van Eindhoven, die nieuws en informatie uitzendt in zowel het Engels als het Nederlands. 040 Eindhoven is daarmee een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad.

Radio 040Het Eindhovense radiostation 040 is dé bron voor nieuws, muziek en amusement in de stad. Het station is al meer dan 50 jaar in de lucht en is geliefd bij de plaatselijke bevolking om zijn mix van klassieke hits en moderne popmuziek. Naast muziek biedt Radio 040 ook het laatste nieuws en weerberichten, evenals interviews met plaatselijke beroemdheden en politici. Of u nu afstemt op de laatste hits of gewoon op zoek bent naar een gezellig praatje, Radio 040 is de perfecte manier om verbonden te blijven met Eindhoven.

Meer info over het onderwerp op deze site Eindhoven radio.Eindhoven-radio

Omroep eindhovenEindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de op vier na grootste stad van het land en staat bekend om zijn technologiebedrijven en universiteiten. Eindhoven is ook de thuisbasis van Omroep Eindhoven, een lokaal radiostation dat 24 uur per dag uitzendt. Omroep Eindhoven is opgericht in 2012 en biedt een mix van muziek, nieuws en talkshows. Het station heeft voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar de laatste headlines of gewoon wilt ontspannen en genieten van een paar goede nummers. Dus als je ooit in Eindhoven bent, stem dan zeker af op Omroep Eindhoven - je zult niet teleurgesteld zijn!

Studio 040 radioEindhoven's eigen Studio 040 radio biedt de perfecte mix van muziek en gesprek voor zowel inwoners als bezoekers. Van de nieuwste hits tot klassieke favorieten, er is voor elk wat wils op dit bruisende radiostation. Naast geweldige muziek biedt Studio 040 ook boeiende praatprogramma's over een breed scala aan onderwerpen, van actuele zaken tot sport. Of je nu op zoek bent naar wat muzikale afleiding of op de hoogte wilt blijven van wat er in Eindhoven gebeurt, Studio 040 is de perfecte radiozender voor jou.

station-eindhoven-centraal

Omroep brabant radioRadio Eindhoven is een regionale publieke omroep die het zuidelijke deel van Nederland bestrijkt. De regio Eindhoven herbergt een groot aantal high-tech bedrijven, en de radiozender weerspiegelt dit met zijn focus op zakelijk en technologisch nieuws. Naast de nieuwsprogrammering biedt Eindhoven radio ook een breed scala aan muziek, van klassiek tot pop. De zender is beschikbaar op FM, DAB+ en online, en is een populaire keuze voor luisteraars in de regio Eindhoven.

Omroep brabant radio liveEindhoven radio is een lokaal radiostation dat uitzendt vanuit Eindhoven, Nederland. Het station is opgericht in 1993 en is momenteel eigendom van Omroep Brabant. Eindhoven radio zendt een mix van muziek, nieuws en praatprogramma's uit. De doelgroep van de zender zijn Eindhovenaren in de leeftijd van 18-34 jaar. Eindhoven radio is te ontvangen op FM 106.8 en online op eindhovenradio.nl.

q-music-frequenties

Omroep brabant liveEindhoven radio is een lokale Eindhovense radiozender. Eindhoven radio is opgericht in 1977 door Eindhovenaren die zich inzetten voor de Eindhovense gemeenschap. Eindhoven radio is altijd Eindhovens geweest en zal Eindhovens blijven. Eindhoven radio maakt Eindhoven mooier. Eindhoven radio informeert en intrigeert met aandacht voor het kleine en het grote, het alledaagse en het bijzondere. Eindhoven radio draait 24/7 Eindhovense muziek, maar ook de beste hits uit de jaren 60, 70, 80 & 90. Eindhoven radio is trots op zijn Eindhovense roots en is daarom ook actief betrokken bij verschillende Eindhovense evenementen zoals het Eindhoven Marathon-festival, dag van de Vers

Omroep brabant live radioEindhoven radio is een lokaal radiostation dat uitzendt in de hele regio Eindhoven. Het station biedt een mix van muziek, nieuws en sportprogrammering. Omroep brabant live radio is het vlaggenschipprogramma van de zender. Het programma wordt gepresenteerd door twee presentatoren die het nieuws en de gebeurtenissen van de dag bespreken. Eindhoven radio biedt ook een aantal andere programma's, waaronder een sportprogramma, een muziekprogramma en een talkshow. Luisteraars kunnen op elk moment van de dag of nacht afstemmen op Eindhoven radio om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sport en het weer.