Laatste nieuws

Agenda

Events cannot currently be displayed, sorry! Please check back later.
 
 
28
okt

De Bijlespartner zoekt een nieuwe collega!

 

De Bijlespartner zoekt een nieuwe collega

Ben jij nog op zoek naar bijbaan en vindt je lesgeven leuk? Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten, vooral voor de Epidemiologie en Biostatistiek. Wat kan je zoal verwachten?

- Uitstekende verdiensten,
- Goed op je CV
- Flexibele tijden
- Professionele ontwikkeling
- Persoonlijke ontwikkeling

 Heb je interesse? Stuur dan je c.v. en motivatiebrief naar online@debijlespartner.nl of neem contact op via 06-44345142

Logo bijlespartner
09
okt

HOE ZOU ONS ONDERWIJS ERUIT MOETEN ZIEN? ZATERDAG 25 OKTOBER, SYMPOSIUM ‘SCHOOL OF CIVILIZATION’

Niet alleen ouderen stellen vragen bij de constante stroom aan vernieuwingen, de overvolle klassen en de uitholling van het onderwijs in de afgelopen jaren. Ook een jonge generatie staat te trappelen om de invulling van ons onderwijs onder de loep te nemen.

Sywert van Lienden (1990), voormalig voorzitter van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren en oprichter van G500, Ariadne von Schirach (1979), schrijfster van het spraakmakende Der Tanz um die Lust, en Yoel Gamzou (1987), dirigent en winnaar van de ECF-Award, gaan in gesprek met gevestigd theatermaker Johan Simons en gevierd barokmusicus Jordi Savall over ons onderwijs en een vernieuwend cultuurideaal in de klas en collegebanken.

Discussieer mee in Amsterdam over ons onderwijs. Opgeven en informatie:

https://www.nexus-instituut.nl/nexus-activiteit/169-school-der-beschaving

image

22
sep

Universiteit van Nederland

Heb je je statistiek colleges tot nu toe alleen nog maar als saai, vermoeiend en moeilijk ervaren? Kom dan nu naar het interessante college van Dr. Maurits Kaptein, waar hij de statistiek zal laten zien die terug te vinden is in het dagelijks leven. Kom naar het college in Club Air in Amsterdam.

Voor meer informatie, klik op de uitnodiging om deze te vergroten.

Screen Shot 2014-09-22 at 14.25.49

18
sep

DeLaMar Theater

Ben jij:
Opzoek naar een bijbaan?
Woonachtig in Amsterdam?
Minimaal 3 avonden in de week beschikbaar, waarvan 1 in het weekend (vr, za, zo)?
Kom: solliciteren voor theatermedewerker bij het DeLaMar Theater!
 
Check eerst de vacaturevideo op: www.delamar.nl/hostmanshipacademy
Stuur dan jouw sollicitatievideo plus CV (check de website)
Wie weet tot bij de sollicitatie!
DLM_Logo_Vierkant_Pay-off_Zwart
13
sep

De Broekriem, vergroot je carrièrekansen.

Iedereen weet dat het de nodige moeite vergt om je academische diploma te behalen. Of je nou net begint, of al in de buurt komt van het behalen van dat papiertje, hoe zit het daarna? Want hoe je je baan gaat vinden en de kans op succes na sollicitatie vergroot, daar besteedt je opleiding meestal geen aandacht aan. Kom naar DeBroekriem en leer wat je tijdens je studie niet leerde: hoe je sneller een baan vindt! Volg gratis workshops over hoe je je cv en LinkedIn-profiel aantrekkelijk maakt, ontdek je kwaliteiten en leer hoe je je netwerk optimaal kunt inzetten en uitbreiden. Ook kun je een netwerkgesprek voeren met een professional! Op 19 september zijn we in de HMH Amsterdam. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.debroekriem.nl/ontour

DeBroekriem - flyer Amsterdam- 19 september-page-001

18
aug

Vacature onderzoeksassistenten

Het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP is op zoek naar studenten of pas afgestudeerden die in de maand oktober willen helpen tijdens een onderzoek. De vacature biedt een mooie kans om, naast je studie, alvast werkervaring op te doen en kennis te maken met sociaal wetenschappelijk onderzoek. Ben je geintresseerd? Neem dan contact op via avanbeurden@stap.nl of 030-6565043.

Voor meer informatie klik op onderstaande link:

Vacature onderzoeksassistenten

05
aug

Afstudeeronderzoek QashFlow

 

Afstudeerstage “waarderingsmethoden in de Zorg”

In de zorg is er momenteel veel gaande. Ook op financieel gebied is deze sector onderhevig aan veranderingen. Eén van de veel besproken vraagstukken is de waardering van zorginstellingen. Enerzijds vanuit de aangescherpte richtlijnen voor de jaarverslaglegging, anderzijds voor de financiering. Welke methode moet hiervoor worden gebruikt, geeft dit de juiste waarde van de zorginstelling weer en welke alternatieven zijn er mogelijk? In dit onderzoek ga je je toespitsen op deze waarderingsmethoden.
Fase 1 van het onderzoek bestaat uit een literatuur- en veldonderzoek naar bestaande waarderingsmethoden. Welke methoden worden in andere sectoren veelvuldig gebruikt en wat kan de zorg hiervan leren/gebruiken? In fase 2 werk je de resultaten van fase 1 uit in een voorstel voor een nieuwe waarderingsmethode in de zorg. Doel- en vraagstelling zullen worden vastgesteld in samenwerking met QashFlow.
Het onderzoek zal resulteren in een onderzoeksverslag met daarin een voorstel voor een waarderingsmethode in de zorg. Het streven is dat Qashflow deze methode uiteindelijk in de praktijk toe gaat passen.

Klik op onderstaande link voor de volledige beschrijving:

Afstudeeronderzoek QashFlow

 

 

04
jun

Herkansing Epidemiologie en Biostatistiek 2

Heb jij Epidemiologie en Biostatistiek 2 niet gehaald, en wil je zeker weten met een gerust gevoel de zomer in?

Meld je dan aan voor de bijlessen van Salus. Aanmelden kan via www.debijlespartner.nl/salus.

Wacht niet te lang, want vol is vol!

salus

02
jun

ZORGTALENT 2014

Word jij het Zorgtalent 2014 van Nederland?

Op vrijdag 26 september 2014 organiseert Careffect, in samenwerking met Salus (Amsterdam), FBMG (Rotterdam), MSV Santé (Maastricht) en Sirius (Enschede) het evenement Zorgtalent 2014 van Nederland.

De dag van het evenement bestaat uit twee delen. ’s Ochtends wordt er in teamverband per studievereniging een casus uitgewerkt die je in het werk als consultant tegen zou kunnen komen. Deze casus wordt aan het eind van de ochtend gepresenteerd aan een vakjury die bestaat uit bestuurders en managers uit het werkveld. De vereniging met de beste uitwerking van de casus wint een wisselbokaal en een sponsorcontract bij Careffect. In de middag wordt er individueel een tweede casus uitgewerkt en gepresenteerd. De winnaar van deze tweede casus wint de titel Zorgtalent 2014 van Nederland en een traineeship bij Careffect.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in contact te treden met andere high potentials uit andere steden. De zorgsector is maar een kleine wereld en een uitbreiding van je netwerk kan erg handig blijken in de toekomst.

De deelnemers die wij zoeken zijn (bijna) afgestudeerde studenten met een affiniteit voor beleid en management in de zorgsector. Bij meer dan vijf aanmeldingen per studievereniging zal er een selectie plaatsvinden op o.a. motivatie.

Lijkt het jou leuk om casussen uit te werken die voorkomen in de dagelijkse praktijk van consultants, je netwerk uit te breiden en te strijden voor de titel Zorgtalent 2014. Schrijf je dan nu in via www.hetzorgtalent.nl

 

Volg Careffect op Facebook en Twitter om updates te krijgen over het evenement.

02
jun

Zomeractie Sportcentrum

De hele zomer onbeperkt sporten voor €30,-

Deze zomer onbeperkt sporten voor maar €30,- (studenten) of €50,- (overig). Koop je zomerabonnement nu!

flyerzomeractieA5nieuw